Rörelser

Nu är vi inne i näst sista veckan och magen börjar sjunka. Nu kan man känna de små röra sig inne i magen och Elva har fått igång mjölkproduktionen. Idag ska valplådan byggas och vi har flyttat ner i valprummet. Hon rör sig långsammare men vill fortfarande leka med sin boll. Aptiten är det verkligen inget fel på och vi har ökat fodergivan. Det börjar nu bli riktigt spännande och vi sitter och tittar på namn till de små. Då det är dinseykullen så har jag valt att använda namn på rödhåriga/röda figurer:

Little Mermaid/Princess Ariel
Lady Marion
Princess Merida
Robin Hood
Peter Pan
Hercules
Taran
Nemo

Så får vi se hur många det blir och kanske kommer jag på några fler namn så jag har mer att välja på.
Bilderna visar Aiden (vänster) och Elva som valpar.

Dagar till valpning: 11

 

 

400281_2462367086816_798221073_nIMG_0460

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *