Lyckan som infinner sig när allt faller på plats :D

Det finns inget bättre än att kunna träna med hundarna efter jobb. Speciellt när träningen går så bra som dagens gjorde.

Lyra och jag har haft lite problem med att gå över från rusta pinnar till fast slalom. Men skam den som ger sig vi testade idag med och efter att hon två gånger tagit de första tre pinnarna men missat den sista tog vi en paus. Efter lite funderande bytte jag ut den sista pinnen mot en rustapinne och satte den lite till höger om skenan. Vi testade igen och efter 4 lyckade försök satte vi tillbaka den vita pinnen på sin plats och körde igen och vips tog hon alla fyra pinnarna!!!!!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=CAEdTR4Na4I[/embedyt]

Lyra fick även träna på att ta hinder från baksidan, vilket gick bättre än förra gången.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=GZe5Ov4skAU[/embedyt]

Elva fick träna på slalomingångar i vänsterhandling i spetsvinkel. När vi tränade på detta i helgen råkade jag vid ett tillfälle säga ut istället för slalom och då gjorde hon genast rätt så nu heter slalom i spetsvinklar ”ut”, precis som att hoppa hinder från baksidan.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=9oQcwMlPY1k[/embedyt]

Efter Vegas kastrering har hon blivit mycket piggare och vi har tagit upp agilityn igen. Så hon fick träna lite på självständiga slalomingångar och hela slalom.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=L2If2aUMSg0[/embedyt]

Kan jag säga annat än att mina hundar är grymma!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *