Kennel Elkis

Uppfödning av tollare och jaktcocker

Om oss

KimKim

Jag är uppväxt i Staffanstorp men har flyttat till skogen i Blentarp, jag föddes 1988. Läser för tillfället till hundinstruktör inom IMMI, hos Hand med hund i Staffanstorp. Jag jobbar som receptionist på AlfaVeta veterinärklinik i Oxie.

Vår första hund, Vira skaffade vi 2005 från djurens vänner, hon var då 1 år. Min första egna hund Elva köpte jag 2010, sedan 9 månader senare flyttade Vega in och 2015 flyttade Lyra in.  Jag tränar agility, viltspår, apportering, rallylydnad och tävlingslydnad. Jag står för uppfödningen av tollarna.

 

Annie

Bor i Höllviken. Jag älskar att gå i skogen och nere vid havet med hundarna vilket även de uppskattar. Hundarna gör att jag kommer ut en hel del vilket är jättebra. Har gått en klippkurs, så vardagsklippning kan jag. Föder upp långhåriga katter och wheaten terrier.

Jag har i dag Vira som är min första hund, Tova som från början vi hade på foder från kennel Extra’s. Sedan har jag Tovas dotter Chili som är född 2013 och som är den jag skall avla på framöver. Jag har även två hundar på foder en i Trelleborg som heter Diamond, som håller på med eftersök, hon är dotter till Tova. Den sista foderhunden är Tovas barnbarn Thea som bor hos Malin Åkesson i Simrishamn. Hon ställer ut en massa och där vi har stora förhoppningar på att det skall gå bra.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tillbaka till toppen